Foodshoot op locatie

Maak kennis met Madjid Bayrami, een trotse Iraniër die al vele jaren in Nederland woont. Madjid is een echte foody, een liefhebber van Iraans eten welteverstaan. Veel ingrediënten zoals safraan haalt hij rechtstreeks uit Iran. De recepten die hij graag gebruikt kent hij nog van vroeger en met zijn passie voor eten en koken geeft hij zo zijn eigen twist aan deze verschillende gerechten.

Een unieke kookstudio

Thuis heeft Madjid een prachtige kookstudio in de tuin staan, een soort kruising tussen een blokhut en kas met heel veel mogelijkheden. Dus wat ons betreft de ideale locatie voor een foto + filmshoot! We zijn hier dan ook met een grote crew naartoe gegaan om de hele dag te filmen, fotograferen, sets te stylen en vooral ook veel plezier te hebben. Dat heeft heel veel mooie plaatjes opgeleverd. Foodstylist Gees van Asperen was zo vriendelijk om Madjid te assisteren.

Fun & food

Al met al was het dus een geslaagde combinatie. Bijkomend voordeel van deze food shoot was dat we aan het einde van de dag al dat lekkers ook nog op konden eten! We hebben genoten, bedankt Madjid!