VT wonen trends

Vorige week zijn onze collega’s Babette en Babette naar de VT wonen beurs geweest in Amsterdam. Altijd goed om even rond te snuffelen naar de nieuwste trends (al wisten wij die natuurlijk al ;-))

Wij hebben de belangrijkste trends even voor je op een rijtje gezet!

Droogbloemen

Een duidelijke trend waar je komende winter niet omheen kan zijn droogbloemen! Droogbloemen in een vaas, aan de muur of in een pot, het kan allemaal. Dus mocht je schoonmoeder met een jaren 70 droogboeketje aankomen…dan is ze dus kei hip 😉

Kleur (oud) roze

Daarnaast is de kleur (oud) roze ook helemaal van nu, vaak gecombineerd met een beetje goud of koperkleur. Maar roze in je interieur mag voorlopig nog gewoon! Zowel op de muur als in je meubels en accessoires.

De sobere kleuren  & robuuste vormen

Op het gebied van keukenstyling vallen vooral de sobere kleuren en robuuste vormen op. Ook om de zeeppompjes met eenvoudige etiketten kun je niet heen. Ow ja, en gedroogde kruiden natuurlijk!

Heb je je huis nog vol met groene planten staan? No worries, de groene plant is ook nog steeds erg populair. Marmer wordt ook nog veel toegepast, met name in de keuken.

Zelf denk ik dat we ook veel meer naar de kleuren bruin/oranje/geel/rood/oker gaan, richting jaren 70 dus. Ook de robuuste/lompere vormen van toen gaan we terugzien in het servies. Je werd er op de beurs nog niet mee dood gegooid, maar soms moet je ook een beetje gokken als stylist 😉

Mijn advies: doe er je voordeel mee! Kom thuis met een gedroogde berenklauw ipv een bos rozen en je bent de man!
Ennuuhhh wij zijn ook erg benieuwd of we het terug gaan zien in CGI keukens en huizen…. 😉

Liefs Babette!